Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Edremit ilçesinde Karagözoğlu İlköğretim Okulu tarafından bu yıl ilk kez ilçe genelinde düzenlenen matematik olimpiyatlarının ödül töreni Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

        Matematiğin bir ders değil hayatın kendisi olduğu teması ile tüm ilçe gerçekleştirilen matematik olimpiyatları büyük ilgi gördü. Olimpiyatlarda başarılı olan öğrenciler Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezinde düzenlenen tören ile kupalarını Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın elinden aldılar. Kaymakam Sırmalı başarılı öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Törene Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tunçer, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa