Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Paylaşma ve dayanışma geleneğini sürdüren Burhaniye Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerine paket gıda yardımı dağıtımına başladı. Belediye ekipleri, yaklaşık 2 bin ihtiyaç sahibi aileye Ramazan ayı boyunca yardım paketlerini ulaştıracak.

        Sadece Ramazan ayında değil, her daim ihtiyaç sahibi vatandaşların ve ailelerin yanında olmaya gayret gösteren Burhaniye Belediyesi, yardımlarına Ramazan ayında da devam ediyor. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı tüm merkez ve kırsal mahallelerde yaşayan yaklaşık 2 bin ihtiyaç sahibi aileye erzak dağıtımına başladı. Muhtarlar tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerinin evlerini tek tek ziyaret eden ekipler, içinde temel gıda malzemelerinin bulunduğu erzak paketlerini ay boyunca vatandaşlara ulaştırmaya devam edecek.

        Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğunun altını çizen Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Manevi duyguların doruk noktasına ulaştığı mübarek Ramazan ayında, imkânlarımız el verdiği ölçüde vatandaşlarımızın sıkıntısına bir nebze de olsa merhem olmaya çalışıyoruz. Burhaniye Belediyesi olarak ekonomik sıkıntı çeken, ihtiyaç sahibi ailelerin her daim yanlarında olmaya özen gösteriyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa