Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Edremit İlçesinde Edremit Belediyesi tarafından yapımı bitirilen ve önümüzdeki günlerde açılacak olan Güre Kapalı Pazar yeri hem kapalı Pazar yeri olarak halka ve esnafa hizmet ederken çatısında olacak güneş panelleleri ile de elektrik enerjisi üretecek.

        Kapalı Pazar yerinin önümüzdeki günlerde halka hizmet vereceğini ifade edene Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka “Güre Kapalı Pazaryeri'nde Fen İşleri Müdürüm Levent Akdeniz ile yapılan son düzenlemeleri inceliyor, ilgili personel arkadaşlarımdan bilgi alıyorum. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın rahatça ulaşabileceği ve çatısındaki güneş enerjisi sistemiyle de belediye hizmet binamızın elektrik ihtiyacını karşılayacak özelliğe sahip olan bölgede pazaryeri ihtiyacını yapısı ve özellikleriyle modern bir şekilde çözümleyecek Güre Kapalı Pazaryeri'ni önümüzdeki Salı günü yurttaşlarımızın hizmetine açacağız.”dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa