Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye Belediyesi, kırsal mahallelerde hayata geçirilen projelerin yanı sıra ilçe merkezindeki yol yapım çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşların şikayet ve taleplerini dikkate alarak çalışmalarını sürdüren belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Burhaniye Göçmen Sokak ve İskele Mahallesi Duygu Caddesi’ndeki parke taş yapım işlerini tamamladı. Başkan Yardımcısı Güngör Persil, çalışmalar süresince işleri yerinde takip etti.

        Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları kapsamında, eski Belediye fırınının bulunduğu Göçmen Sokak’ta, vatandaşların yürümede zorluk çektiği granit kozak taşı yol sökülerek, yerine yaklaşık bin 100 metrekare parke taş döşeme ve kaldırım yapımı işleri tamamlandı.

        Uzun süredir şikayet konusu olan İskele Mahallesi Duygu Caddesi’ndeki yenileme işlerini de tamamlayan Burhaniye Belediyesi, mevcut bozuk asfalt yolu sökerek, yerine yaklaşık 3 bin 500 metrekare parke taş döşedi. Cami ve okul yolu olması nedeniyle özellikle öğrenciler ve veliler tarafından düzeltilmesi talep edilen yolda, yağmurlu havalarda çamur olan toprak kısımlara da otopark cepleri ve kaldırımlar yapıldı.

        Vatandaşların sesine kulak vererek, eksikliklerin giderilmesi için gayret gösterdiklerini söyleyen Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Göçmen Sokak ve Duygu Caddesi’nde şikâyet konusu olan mevcut yolları söküp, yerine parke taş yaptık. Göçmen Sokak’ta, Düdüklü içme suyu borusu döşenmesi nedeniyle yolun bir kısmı kazılmış haldeydi. Vatandaşlarımız mevcut yolun tamiri yerine parke taş yapılmasını istedi. Biz de halkımızın talebini yerine getirdik” dedi.

        Duygu Caddesi’nde öğrencilerin rahatça okula gidip gelebilmeleri amacıyla yenileme çalışmalarını tamamladıklarını belirten Uysal, “Mevcut asfaltı sökerek yerine beton parke taş döşedik. Eski yolda kaldırım yoktu ve toprak kısımlar yağmurlu havalarda su birikintilerine ve çamura yol açıyordu. Öğrencilerimizin güvenliği için yeni kaldırımlar ve otopark cepleri yaptık. Burhaniyemiz her geçen gün, ilçemize yaraşan görüntüsüne kavuşmaya devam edecek” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa