Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Edremit ilçesinde Şehit Öğretmenler İlkokulunda öğrenciler derse spor yaparak başlıyor.

        Havaların ısınmasıyla birlikte kapalı alanlarda olan derslere ilgisi azalan öğrencileri okula daha dinç ve istekli olarak getirebilmek için başlatılan müzik eşliğinde sabah sporu uygulaması büyük ilgi görüyor. Öğrenciler sabah sporu ile haftaya, güne ve derse daha zinde başlıyor. Hareketli müzik eşliğinde yapılan spor etkinliği öğrencilerden büyük beğeni topluyor ve okula ilgiyi artırıyor.

        Etkinliğin çok güzel ve faydalı olduğunu belirten veliler, çocukların spor yaparak derse girince daha verimli olacaklarını söyledi. Veliler sporla birlikte öğrencilerin okula ve derslere olan ilgisinin arttığını dile getirip uygulamayı başlatan okul yönetimine teşekkür etti.

        Yaklaşık 300 öğrencinin müzik eşliğinde yaptığı ve velilerinin de yakından takip ettiği müzikli spor etkinlikleri okul sezonu boyunca düzenli olarak devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa