Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR (AA) - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bölücü terör örgütünün saldırısı soncu şehit olan piyade er Orhan Faruk Baytekin'in Balıkesir'deki baba ocağına şehadet haberi verildi.

        Şehidin Toygar Mahallesi Ketenci Sokak'taki baba ocağına gelen Merkez Karesi ilçe Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Refika Taş, anne Kadriye ve baba Zeki Baytekin'e şehadet haberini iletti. Haberin verilmesiyle babaevine Türk bayrağı asıldı.

        Baytekin ailesi, evin önünde taziyeleri kabul etti, sokakta Kur'an-ı Kerim okundu.

        Cenazesi yarın öğle vakti Zağnos Paşa Camisi'nde kılınacak namazın ardından şehitliğe defnedilecek Baytekin'in bir erkek kardeşi olduğu ve tezkeresine 35 gün kaldığı öğrenildi.

        Hakkari 2. Hudut Tugay Komutanlığında görevli piyade er Orhan Faruk Baytekin (22), teröristlerin saat 10.30 sularında Çukurca ilçesine bağlı Uzundere köyü Harkabirim Tepe Üs Bölgesinden inen askeri araçlara yönelik roketli saldırısında şehit düşmüştü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa