Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salon: Banvit Kara Ali Acar

        Hakemler: Yener Yılmaz, Fatih Arslanoğlu, Mehmet Şahin

        Banvit: Thomas 11, Caloiaro 5, Can Altıntığ 6, Vidmar 10, Taylor 17, Şehmus Hazer, Kulig 23, Tolga Geçim 3, Rautins 6, Rıdvan Öncel 2

        Beşiktaş Sompo Japan: Strawberry 21, Clark 10, Adams 14, Weems 2, Sertaç Şanlı 9, Erkan Veyseloğlu 7, Kenan Sipahi 6, Lalanne 4, Semih Erden 2

        1. Periyot: 19-13

        Devre: 36-29

        3. Periyot: 58-53

        BALIKESİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Banvit, Beşiktaş Sompo Japan'ı 83-75 mağlup ederek seride durumu 2-0'a getirdi ve yarı finale yükseldi.

        Karşılaşmaya Caloiaro ve Tyalor'un sayılarıyla başlayan Banvit, 4. dakikaya 7-2 önde girdi. Boyalı alanı iyi savunan Banvit karşısında Stramwberry, Sertaç Şanlı ile etkili olmaya çalışan Beşiktaş Sompo Japan, dört dakikada sadece 4 sayı bulabildi. Vidmar, Can Altıntığ, Thomas ve Kulig ile sayı üreten ev sahibi ekip, ilk çeyreği 19-13 önde kapattı.

        İkinci periyotta Adams ile hücumda tempoyu arttırmaya çalışan Beşiktaş Sompo Japan, 12. dakikada farkı 4 sayıya indirdi ve skoru 22-18'e getirdi. Banvit, Kulig'in art arda attığı sayılarla 15. dakikada skoru 31-24'e taşıdı. İyi oyunu sürdüren Banvit, soyunma odasına 36-29 üstün gitti.

        İkinci yarıya hücumda ve savunmada etkili başlayan Beşiktaş Sompo Japan, Sertaç Şanlı, Adams ve Clark ile bulduğu sayılarla 23. dakikada skoru lehine çevirerek, 39-38 öne geçti. Taylor ile pota altında, Thomas ile dış atışlarda çemberle buluşan Banvit, skor üstünlüğünü tekrar eline geçirerek, 26. dakikayı 48-41 önde geçti. İki takımın karşılıklı basketleriyle devam eden çeyrek, 58-53 Banvit'in üstünlüğüyle sona erdi.

        Dördüncü çeyreğe Vidmar ve Taylor'un basketleriyle başlayan Banvit 31. dakikada farkı 10 sayıya çıkardı (65-55). Kalan dakikalarda rakibinin skorda geri gelmesine izin vermeyen Banvit, maçtan da 83-75 galip ayrıldı.

        Banvit'te 23 sayı üreten Kulig maçın en skorer ismi oldu. Beşiktaş Sompo Japan'da ise Strawberry 21 sayıyla oynadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa