Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım, Panathinaikos başkanı Dimitris Giannakopoulos'la telefonda görüştü - Futbol Haberleri
        • 1

          Fenerbahçe ile Panathinaikos arasındaki gerilim her geçen gün artıyor. Yunan ekibinin medyatik çıkışlarıyla tanınan başkanı Dimitris Giannakopoulos'un İstanbul'a gelmesiyle zirve yapmış rekabet, sosyal medyada devam etmişti.

        • 2

          Yunan başkan, sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarlarla tartışmaya girmiş ve tehdit bulunan mesaj paylaşmıştı.

        • 3

          Paylaşımını küfürle bitiren Giannakopoulos, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı arayarak özür dilemek istedi ancak beklediğini bulamadı!

        • 4

          Fanatik'te yer alan habere göre Aziz Yıldırım, Giannakopoulos'la görüştü ve küfürleri misliyle iade etti!

        • 5

          Yıldırım, "Benden değil, kamuoyu önünde Türk halkından" özür dile ifadelerini kullanırken Giannakopoulos'un "İstanbul'a gelmem nasıl karşılanır?" sorunu da yanıtladı.

        • 6

          Aziz Yıldırım, Yunan başkana "Bir daha sakın buraya geleyim deme" ifadeleriyle cevap verdi!

        • 7

          Dimitris Giannakopoulos, sosyal medya hesabı twitter üzerinden Fenerbahçe taraftarına yönelik, “Bir daha ailemi hedef alırsanız, sizi evinizde bulur ....... hem de ..... kadar” yazmıştı. Yunan Başkan dev bir salatalıkla çektirdiği fotoğrafı da paylaşmıştı.

        • 8

          SORUŞTURMA AÇILDI!

          Dimitris Giannakopoulos'a Fenerbahçe Doğuş maçı sonrasında Türk taraftarlara yönelik olarak yaptığı açıklamalar nedeniyle THY EuroLeague yönetimi tarafından soruşturma açıldı.

        • 9

          EuroLeague'in yaptığı resmi açıklamada "Cumartesi günü Panathinaikos Basketbol Kulübü sahibi Dimitris Giannakopoulos tarafından kişisel Instagram hesabında yapılan yorumlar nedeniyle EuroLeague Basketball, özellikle de söz konusu en önemli katman, taraftarlar olduğu zaman rekabetten böylesi davranışların silinmesi için mümkün olan tüm çabaları sarf edeceğini açıkça ve kesin bir şekilde ortaya koyar..."

        • 10

          "Taraftarları korumak ve tüm pay sahiplerine azami ölçüde saygı göstermek EuroLeague Basketball ailesindeki tüm üyelerin (yönetim, oyuncular, koçlar, hakemler vb.) sorumluluğundadır." denildi.

        • 11

          Olayın sonuçlandırılması noktasında ise, "EuroLeague Basketball Bağımsız Disiplin Mahkemesi tarafından Dimitris Giannakopoulos’a yönelik bir disiplin soruşturması açılması talep edilmiştir. İlerleyen günlerde ilgili görüşmelerin yapılmasının ardından bir karara varılacaktır. EuroLeague Basketball, pay sahiplerinin bir sonraki toplantısında bu yorumları görüşecek ve farklı önlemlerin alınmasına yönelik bir değerlendirme yapacaktır." açıklaması yapıldı.

        • 12

          GEÇMİŞİ ÇOK KABARIK!

          20 Nisan 2015'te Panathinaikos ile CSKA Moskova arasında oynanan THY EuroLeague maçını yöneten Recep Ankaralı, Giannakopoulos'un saldırısına uğramıştı!

        • 13

          Yasadışı işler ve mafya ile bağlantısı olduğu iddia edilen ve geçmişte de buna benzer olaylardan defalarca para ve uyarı cezası alan Giannakopoulos, hışımla girdiği soyunma odasında maçın hakemleri Recep Ankaralı, Sreten Radovic ve Damir Javor’a küfür etmişti.

        • 14

          Başhakem Sreten Radovic’in hazırladığı hakem raporunda saldırı için yer alan ifadeler şöyle:

          "Soyunma odasına girmemizden sonra, Giannakopoulos kapıyı zorla açtı ve beraberinde bir kişi ile içeriye girdi. Elindeki büyük bir mumu Recep Ankaralı’ya fırlattı ancak sandalyeye isabet etti. Çok agresifti, ben ve beraberindeki bir kişi kendisini tuttuk."

        • 15

          "Seni öldüreceğim, bu gece Yunanistan’dan sağ çıkamayacaksın. Seni ve aileni öldüreceğime ant içiyorum’ diye bağırdı ve bunu defalarca tekrarladı. Daha sonra ise ‘Anneni, eşini ve çocuklarını senin önünde s...’ diye bağırdı ve odadan çıktı. Bu hadise iki dakika sürdü ve orada herhangi bir güvenlik ya da polis bulunmuyordu."

        • 16

          TAKIMIN UÇAK BİLETLERİNİ İPTAL ETMİŞTİ!

          THY EuroLeague play-off turunda Fenerbahçe'ye 3-0 elenen Panathinaikos'un başkanı Giannakopoulos, takımına ilginç bir ceza kesmişti.

        • 17

          Yunan basınında yer alan haberlere göre, Başkan Giannakopoulos, galibiyet almadan elendikleri tura çok sinirlenerek, şok bir karar aldı. Takımın Yunanistan'a uçak biletlerini iptal eden Giannakopoulos, basketbolcuların Atina'ya otobüsle dönmesine karar vermişti.

        • 18

          Giannakopoulos, geçen yaz Olympiakos'tan transfer etmek istediği Vangelis Mantzaris'in kulübüyle sözleşme yenilemesi üzerine "etek" çıkışı yapmıştı.

        • 19

          Mantzaris ve menajerinin olduğu fotoğrafı paylaşan Başkan Giannakopoulos, "Pantolonlar erkekler içindir. Sen ve senin menajerin gibiler şort bile giyemez. Etek veya bikini giymelisiniz" notunu eklemişti.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa