Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Aykut Kocaman, Fenerbah - Futbol Haberleri

        Teknikdirektör Aykut Kocaman’dan futbolcularına önemli uyarılar geldi... Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli hocası özellikle Ziraat Türkiye Kupası’nda Giresunspor ile oynanan maçın ardından hakemleri hedef alan açıklamalarda bulunmuş ve yapılan hatalara dikkat çekmişti. Bu açıklamaları nedeniyle PFDK’ya sevk edilen Kocaman, Gençlerbirliği karşısında oynanacak maçta talebelerinden tam konsantrasyon istedi.

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılan idman sonrasında talebeleriyle bir görüşme yapan tecrübeli çalıştırıcı, “Bize karşı tutum ortada. Hem kamuoyunda hem de hakemler tarafından nasıl üstümüze gelindiğini siz de görüyorsunuz ve yaşıyorsunuz. Ben söylenecekleri söyledim. Şimdi sahada bir cevap vermemiz gerekiyor. Ben hepinize güveniyorum” ifadesini kullandı.

        REKLAM

        "GÜCÜMÜZÜ GÖSTERELİM"

        Fenerbahçe’nin tecrübeli hocası sakatlar nedeniyle zor bir dönem geçirdiklerinin de altını çizerken, “Evet, bu maçta bir kez daha bazı arkadaşlarınız aramızda olamayacak. Ancak bu hiçbir zaman bir bahane olamaz. Eksiklerimizi kendi içimizde kapatacağız. Gençlerbirliği karşısında çıkıp gücümüzü gösterelim. Ben size sonuna kadar güveniyorum. Hepiniz kaliteli oyuncularsınız ve eksikleri aratmayacaksınız. Alacağımız galibiyetle herkese gereken cevabı verelim” dedi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa