Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Aykut Kocaman Başakşehir-Fenerbahçe maçı sonrası soyunma odasını böyle inletti! Fenerbahçe haberleri - Rams Başakşehir Haberleri

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre kritik zafer sonrası öğrencilerini tebrik eden Fenerbahçe’nin hocası, “Şimdi sevinme vakti ama hiç disiplinimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz” dedikten sonra “Her zaman her yerde en büyük Fener” tezahüratı yaptı. Ardından tüm takım, teknik direktör Kocaman’a eşlik etti.

        Önce Trabzonspor ardından da Gençlerbirliği’yle berabere kalarak peş peşe puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe için Başakşehir maçı kader sınavı haline dönüşmüştü. Tüm hafta boyunca takımını bu karşılaşmaya hazırlayan teknik direktör Aykut Kocaman, çalışmalarının karşılığını 3 puanla alırken, takımın sergilediği kusursuz oyun da deneyimli hocanın keyfini yerine getirdi. Bir dönem yardımcısı olan Abdullah Avcı’ya karşı tüm planları tutan ve haftaya lider giren Başakşehir’i üstün bir futbolla mağlup etmeyi başaran Kocaman, mücadelenin ardından öğrencilerini tek tek tebrik etti.

        "HER KONUDA ÇOK İYİYDİNİZ"

        Soyunma odasına girdiğinde ilk olarak tüm takıma yönelik genel bir konuşma yapan tecrübeli teknik adam, “Her konuda çok iyiydiniz. Hem savunmada hem de hücumda bir bütün olarak hatasız oynadık. Maçın başından sonuna kadar çalıştıklarımızı harika şekilde uyguladınız. Şimdi sevinme vakti ama hiç disiplinimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz” ifadesini kullandı. Ardından kimsenin beklemediği bir tepki veren Kocaman, “Her zaman her yerde en büyük Fener” tezahüratını yaptı. Hocalarını ilk kez böyle coşkulu gören futbolcular da Aykut Kocaman’a eşlik edince Başakşehir Fatih Terim Stadı, bu tezahüratla inledi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa