Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuşadası’nda ünlü restoran zincirlerinden birine silahlı saldırı gerçekleşti. Olaydan sonra kaçan zanlı polis tarafından yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Atatürk Bulvarı Marina karşısında bulunan bir restoran zincirine gece yarısı silahlı saldırıda bulunuldu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, kurşunlar iş yerinin camlarını kırdı. 5 el ateş ederek olay yerinden kaçan 22 yaşındaki Ö.A. isimli şüpheli şahıs Kuşadası Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Söke’ye bağlı Sazlıköy’de yakalandı. Olayın daha önce müşteri olarak gittiği restoranda yaşanan bir tartışmadan kaynaklandığını ileri süren zanlı, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Ö.A., tutuklanarak Söke Cezaevi’ne konuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa