Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Güzelköy Mahallesi’nde yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulundu.

        Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak caminin ibadete açılacağını belirten Alıcık, “‘Nazilli’yi karşılıksız sevdik’ diyerek çıktığımız bu yolda yaptığımız işlerle bunu en iyi şekilde gösterdiğimize inanıyorum” diye konuştu.

        Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Güzelköy Mahallesi’nde yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulundu.

        Yaklaşık 2 bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilen caminin kısa sürede tamamlanarak ibadete açılacağını belirten Alıcık, “415 metrekare oturma alanlı 800 kişilik camimiz Güzelköyümüze yakışır bir şekilde tamamlanacak” ifadelerini kullandı.

        Nazilli Belediyesi olarak ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde bulunan türbeleri yenilediklerini ve mevcut cami sayısını arttırdıklarını söyleyen Başkan Alıcık, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ‘camilerimiz önceliğimiz’ anlayışıyla hizmet ediyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerini yerine getirmenin yanı sıra ilçemizde eğitime büyük katkılar sağladık. Cami, cem evi ve köprüler yaptık. Sosyal belediyecilik projelerine öncülük ettik. ‘Nazilli’yi karşılıksız sevdik’ diyerek çıktığımız bu yolda yaptığımız işlerle bunu en iyi şekilde gösterdiğimize inanıyorum” sözlerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa