Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Davutlar Meslek Yüksek Okulu (MYO) yeni açılan bölümleriyle sektöre hizmet ediyor.

        ADÜ Davutlar Meslek Yüksek Okulu sektörün ihtiyaç duyduğu ana ve ara eleman ihtiyacını karşılamaya yönelik programlarına “Pastacılık” ve “Ekmekçilik” programlarını da ekleyerek gastronomi alanındaki önemli bir boşluğu dolduracak. Eğitimde kalite, sürdürülebilirlik, öğrenci sektör odaklılık ilkelerini benimseyen Davutlar MYO, bu programların kısa sürede öğrencilerin yoğun ilgisini çekerek Pastacılık ve Ekmekçilik ile ilgili nitelikli personel yetiştirmesini hedefliyor.

        İkram Hizmetleri ve Aşçılık programlarında çift ana dal programı açan Davutlar MYO, 2018 2019 eğitim öğretim yılından itibaren Pastacılık ve Ekmekçilik programına öğrenci kabul edecek. Yüksek okul, çift ana dal programı ile birlikte öğrencilerine çift diploma alma fırsatı sunarken; öğrencilerinin kariyer planlaması açısından da nitelikli ve donanımlı yetişmesine imkan tanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa