Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri çalışmaları kapsamında Efeler’de Ovaeymir ve Osman Yozgatlı Mahallerini ziyaret ederek, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

        24 Haziran seçimleri için destek istedi. Ziyarete İl Başkanı Ömer Özmen, Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ve teşkilat mensupları eşlik etti.

        Osman Yozgatlı ve Ovaeymir Mahallerinde büyük bir coşkuyla karşılanan Mustafa Savaş, “Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok memnun oldum. Biz AK Parti olarak vatandaşımıza ne söz verdiysek yerine getirdik ve yerine getirmek için bir irade ortaya koyduk. Bu gün bu mahallelerimizde taziye ziyareti, ev ziyareti ve esnaflarımızla birlikte olduk. Onların taleplerini dinledik, sorunlarını dinledik. Bazı çevrelerin Adliye binası buraya yapılmayacak sizi kandırıyorlar diye yalan yanlış açıklamalar yapıldığını duydum. Öyle bir durum söz konusu değil. Adliye binası hepiniz. Biliyorsunuz daha önce üç milletvekili arkadaşımızla birlikte irademizi ortaya koymuş ve adliye binasının yapılması için süreç başlatmıştık. Adliye Binası Adalet Bakanlığı uhdesinde olan Efeler İlçesi Osman Yozgatlı Mahallesi'ndeki 185 dönüm arazide, F Tipi cezaevinin yanına yapılacak, imzalar atıldı. Adalet Bakanımızın talimatıyla şu anda zemin etüt çalışması sürüyor, sondaj çalışması için ihale yapıldı. Ayrıca yolla ilgili imar değişikliği Aydın Büyükşehir Belediye Meclisinde Haziran ayının ilk toplantısında kabul edildi ve projemiz çizilme aşamasında. En kısa zamanda temelini hep beraber atacağız inşallah” dedi.

        Mustafa Savaş, “Adliye Binası bittiğinde inşallah Aydın’a yakışır bir Adliye sarayımız olacak. Hem de etrafında avukatlık ofisleri, alışveriş merkezleri, PTT, banka şubeleri, kafeler açılacak. Bu bölge ticaret merkezi olacak. Arsalarınızın değeri artacak. Osman Yozgatlı, Ovaeymir ve Yeniköy birer cazibe merkezi olacak ve Efeler’in en gözde mahalleleri olacak” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa