Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Aydın İl Temsilciliği seçimi yapıldı. Aydın Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Hasan Kuru güven tazeledi.

        Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliğinde yapılan eğilim yoklaması sonucu oyların tamamını alarak oy birliği ile mevcut İl Başkanı Hasan Kuru tekrar seçildi.

        Başkan Hasan Kuru, yaptığı teşekkür konuşmasında; “Jeoloji Mühendisliği mesleği, doğal afetlere maruz kalan ülkemizde kamu hizmeti niteliğinde hizmetler yapmaktadırlar. Bu noktada yaşadığımız kentin ve ülkemizin her daim daha güvenli olabilmesi için hizmet etmeye devam edeceğiz.

        Yeni çalışma dönemimizde meslektaşlarımızın daha yetkin ve donanımlı olabilmeleri açısından yanında olacağız. Kent gündeminde yer tutan konular hakkında görsel, yazılı basın, seminer ve konferanslar yardımıyla bilgilendirme ve çözüm ortağı olarak çalışmalar yapacağız.

        Modern toplumların ekonomik ve toplumsal gelişmişliklerini belirleyen kadim meslekler arasında bulunan jeoloji biliminin ülkemizin geleceğine ve refahına katkısını biliyoruz ve bunun için mücadele etmeye, hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa