Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, birisi yabancı iki kişinin kredi kartlarını kopyalayarak 8 bin liralık altın alışverişi yapan 2 şüpheli tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre; Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekiplerine müracaat eden biri Türk ve diğeri ise Tunus vatandaşı iki mağdurun beyanından yola çıkan ekipler, banka hesaplarından bilgileri dışında kartları kopyalanmak suretiyle toplamda 8 bin TL tutarında altın alımı yapıldığını belirledi. Olayı araştıran polis ekipleri, M.S. (35) ve H.K. (38) isimli şüphelilerin kopyaladıkları kartlar ile kuyumcudan altın aldıklarını ve ardından aldıkları altınları tekrar bozdurduklarını tespit etti.

        H.K., Kuşadası ilçesinde, M.S. ise Söke ilçesinde yakalandı. Şüphelilerin yapılan ev aramasında çok sayıda yakıt istasyonu, alışveriş merkezi ve banka kartları, MSRX6 ve SU90 ibareli kart kopyalama cihazları, ATM kart yuvalığı okuyucusu ile aparatları bulundu. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa