Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Aydın’ın Didim ilçesinde, Sahil Güvenlik ve polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, yurt dışından tekneyle getirilen 131 kilogram skunk uyuşturucu maddesi karaya çıkarılmadan yakalandı.

        Sahil Güvenlik Komutanlığınca deniz yoluyla yapılan uyuşturucu ticaretinin önlenmesi ve organizatörlerin yakalanması amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile yürütülen çalışmalar kapsamında özel bir tekne ile yurt dışından getirilen ve “Yeni Nesil Zehir” diye tabir edilen skunk uyuşturucu maddesinin Didim’den karaya çıkarılacağı bilgisine ulaşıldı.

        Didim bölgesinde görevli olan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Didim açıklarında tespit edilen şüpheli bir teknede Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleriyle yapılan müşterek operasyonda içerisinde uyuşturucu maddesi bulunduğu tespit edildi. Operasyon sonucu yapılan kontrollerde bahse konu şüpheli teknede ilk belirlemelere göre 131 kilogram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheli adli makamlara sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa