Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’da Sigortacılar Haftası Aydın Ticaret Odası (AYTO) tarafından düzenlenen etkinlikle kutlandı.

        Sigortacılık Haftası kapsamında Aydın Valiliği önündeki Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

        AYTO 12.Meslek Komitesi Başkanı Ayhan Toral sigortacılar adına yaptığı açıklamada, “Aydın’da sigortacı olarak günümüzü kutlamaya geldik. Sigortayı Aydın’da anlatabileceğimiz bir platform bu. Hep beraber Aydın’daki sigortacıları ve acenteleri bir araya getirmeye çalışıyoruz. Beraber bir şeyler başarabilirsek ne mutlu bize. Günümüz kutlu olsun” diye konuştu.

        AYTO Yönetim Kurulu üyesi Ali Çakır ise Mayıs ayının son haftası Aydın Ticaret Odası olarak bu haftayı sigortacı arkadaşlarla kutlamaya çalıştıklarını belirterek, “Türkiye’de sigorta bilinci diğer Avrupa ülkelerine göre düşük. Türkiye’de sigorta bilinci biraz yavaş yürüyor. Aydın bu konuda ortalamanın biraz üzerinde fakat yinede geride. Dolayısıyla sigorta bilincini arttırmak, insanlara sigortalı olmanın verdiği bir avantajı rahatlığı güveni sağlamak istiyoruz. Bununla ilgili olarak AYTO elinden geleni yapıyor” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa