Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde ehliyetsiz ve uyuşturucu tesiri altında motosiklet kullandığı belirlenen sürücü gözaltına alındı, 9 bin 600 TL para cezası kesildi.

        Kuşadası'nın Kirazlı Mahallesi yakınlarında dün akşam yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, şüpheli buldukları sürücüsü E.T.'nin motosikletini durdurdu. Yapılan kontrolde, sürücünün üzerinde 1 tabanca ve 27 mermi ile sigara kağıdına sarılı bir miktar 'kristal' adlı uyuşturucu madde bulundu. Ehliyetsiz E.T.'nin, Kuşadası Devlet Hastanesi'nde yapılan muayenesinde, uyuşturucu kullandığı belirlendi. Motosiklet sürücüsü E.T.'ye, ehliyetsiz ve uyuşturucu tesiri altında motosiklet kullandığı için 2918 sayılı Kanun gereğince 9 bin 691 TL para cezası kesildi. Gözaltına alınan E.T.'nin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa