Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Germencik’te göreve geldiği günden bu yana ilçede büyük değişikliklere imza atan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın ile yeni kent meydanı projesi sonrası kent merkezi çevresinde büyük değişim başladı.

        Geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanan kent meydanı projesi sonrası ilçe merkezindeki metruk binaların da yıkımı başladı. İlçenin gelişimine büyük önem veren Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde iz bırakan projeler gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu projelerin sadece kent merkezi ile sınırlı kalmaması adına da mahallelerimizde yeni projelerimizi hayata geçirdik. Bu projelerin en başında da Çarıklar mahallemizde meydan projesi, okuma evi ve imam lojmanının yanı sıra Neşetiye mahallemizde yapımını tamamladığımız taziye evi ve sağlık ocağı binasının bakım ve onarımı, Dağ yeni mahallemizde Vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte vakit geçirebileceği bir mesire alanı yaptık. Yine İlçemizde Türk Burcu Yaşam Alanı Çaydanlık Kafe, Kent Meydanı projesi, Türk Kültür Evi ve Kafe ile Kent Meydanı düzenlemesini tamamladık. Germencik’te eksikliği büyük ölçüde hissedilen Kent Meydanı projemiz büyük bir beğeni topluyor. Saat Kulesinin görselliği, Havuzu ve çevre peyzaj düzenlemeleri ile Germencik’e büyük bir renk kattı. Bu projemizin sonrasında ise İlçe merkezimizde metruk binaların yıkımına başlanarak yerlerine yeni yapılar mesken ve işyerleri yapılmaya başlandı. Amacımız Germencik’i bir marka haline getirmek. Göreve geldiğimiz günden bu yana aynı şevk ve heyecanla işimizi yapmaya çalışıyoruz. Değişen ve Gelişen bir Germencik için Belediye personelimiz ve hemşerilerimiz ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa