Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi; öğrenci servisi taşımacılığı yapan firma yetkilileri ve taşımacılık kooperatifleri yöneticileri ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerini iftar programında buluşturdu.

        TÜMSİAD çalışma ofisinde gerçekleşen iftar programının ev sahipliğini, 216 Servisçiler Kooperatifi Başkanı ve TÜMSİAD Aydın Şubesi Sektör Kurullarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ömür Alcak yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Bahameddin Karaköse, Süleyman Çağıl ve Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat Demirci ve Adem Dikmen’in katıldığı programda TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal, yönetim kurulu üyeleri ve servisçiler hazır bulundu.

        Öğrenci servisi taşıma alanında son durum, karşılaşılan zorluklar, sisteme gelen yenilikler ve yeni çıkan öğrenci servisi yönetmeliği, program sırasında masaya yatırıldı. Servis firmaları birebir Milli Eğitim Müdürlüğü heyeti ile istişarelerde bulundu. Yeni dönem ile ilgili bilgiler verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa