Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu iftar sofralarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Koçarlı'nın Çakırbeyli Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen başkan Çerçioğlu yoğun ilgiyle karşılandı.

        Vatandaşların ramazan ayını kutlayan başkan Çerçioğlu vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. Başkan Çerçioğlu büyükşehir belediyesinin Aydın'ın dört bir tarafında iftar sofralarında vatandaşlarla buluşmaya devam edeceğini söyledi. Çakırbeyli'de iftarın yanı sıra bazı yarışmalar düzenlenerek çocuklar da mutlu edildi.

        Başkan Çerçioğlu: Ramazan sağlık, mutluluk, huzur getirsin

        Ramazanda birlik, beraberlik ve hoşgörünün en yüksek seviyede olduğunu söyleyen başkan Çerçioğlu "Demokrasinin başkenti Çakırbeyli'den tüm vatandaşlarımızın ramazan ayını en içten duygularımla kutlarken ramazan ayının sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini dilerim" dedi. Başkan Özlem Çerçioğlu tüm vatandaşlarımızı Aydın'ın her yerinde kurulacak olan ramazan sofralarına davet etti.

        İftarda Çakırbeylililer başkan Çerçioğlu'na yoğun ilgi gösterirken, başkan Çerçioğlu'nun hem ramazan ayını kutladılar hem de hatıra fotoğrafı çekildiler.

        Büyükşehir 600 bin vatandaşla buluşacak

        Aydın Büyükşehir Belediyesi bu yıl 500 farklı yerde yaklaşık 600 bin vatandaşla iftar sofralarında bir araya gelecek. İftar sofralarının yanı sıra ramazan ayı boyunca bazısı unutulmaya yüz tutmuş onlarca etkinlik de vatandaşları bekliyor olacak. Hacivat ile Karagöz'den sihirbazlara ateşbazlara pandomim sanatçılarına etkinlikler hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa