Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli Belediyesi tarafından Sümer Mahallesi Kapalı Pazaryerinde 5 bin kişilik iftar yemeği verildi.

        İftar öncesi tüm vatandaşların Ramazan ayını tek tek kutlayan Başkan Alıcık, “Bu ay, birlik ve beraberlik ayıdır. Ramazan sofralarımız sadece ihtiyaç sahipleri için değil, bir ve beraber olmak isteyen herkes içindir” diye konuştu.

        Nazilli Belediyesi, Sümer Mahallesi Kapalı Pazaryerinde 5 bin kişilik iftar yemeği verdi.

        Vatandaşların yoğun bir katılım gösterdiği iftar programına, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, dernek ve siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        İftar öncesi bütün masaları gezip konuklarının Ramazan ayını kutlayan Başkan Alıcık, ezanın okunmasının ardından vatandaşlarla birlikte dua ederek orucunu açtı.

        Ramazan coşkusuna yakışır bir şekilde geçen iftar programının ardından misafirlerini kapıda uğurlayan Alıcık, “Bolluğun, bereketin, dayanışma ve kardeşliğin ön plana çıktığı Ramazan ayı içerisindeyiz. Bu ay, birlik ve beraberlik ayıdır. 11 ayın sultanıdır. Dargınlar barışacak, zenginler ihtiyaç sahipleriyle paylaşacak ve onların sofralarına konuk olacak. Ramazan sofralarımız, sadece ihtiyaç sahipleri için değil, bir ve beraber olmak isteyen herkes içindir. Nice iftar sofralarında beraber olmak dileği ile Ramazan Ayınız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

        Geleneksel iftar programlarının devam edeceğini belirten Alıcık, tüm vatandaşları 24 Mayıs Perşembe günü Yeni Mahalle Kapalı Pazaryerinde verilecek olan iftar yemeğine davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa