Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’da faaliyet gösteren Özel Ege Liva Hastanesi çalışanları geleneksel iftar sofrasında bir araya geldi. Hastanedeki nöbetçi personel hariç tüm çalışanların eş ve çocukları ile katıldığı iftar programında yüzlerce kişi aynı sofrada iftar yaptı.

        Yemeğe Liva Hastanesi Başhekimi Erdal Gezer, Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Halim Irmak başta olmak üzere doktorundan hizmetlisine kadar tüm çalışanlar aileleri ile birlikte katıldı.

        Liva Ailesi olarak her geçen gün büyüdüklerini belirten Başhekim Erdal Gezer, “Ramazan ayının ruhuna uygun olarak her yıl geleneksel iftar soframızda bir araya geliyoruz. Burada hem kocaman bir aile olarak dostluklarımızı pekiştiriyor hem de tüm çalışanlarımızla hemhal oluyoruz. Ramazan birlik, paylaşım ve muhabbet ayıdır. Kurum olarak geleneklerimize de önem veriyoruz” diyerek davete icabet gösteren herkese teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa