Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı ve AK Parti Aydın milletvekili aday adayları Ramazan ayının ilk Cumasında düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

        AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen iftar programına Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, AK Parti Aydın milletvekili aday adayları, ilçe yönetimi ve partililer katıldı.

        İftar yemeğine katılan misafirlere kendi eliyle yemek dağıtan AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Aydınlılar ve tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutlayarak; “AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı olarak AK Parti Aydın milletvekili aday adaylarımız ve önceki dönemlerde Efeler İlçe Teşkilatlarında görev yapan abilerimizden oluşturduğumuz İstişare heyetimiz ile bir araya geldik. Mutfağına ve neferliğine talip olduğumuz kutlu davamızda, kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa