Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Masterlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyeleri, Özakcan'a çiçek takdim ederek verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

        Başkan Özakcan’a düzenlenen ziyarete Dernek Başkanı Erdal Hanaylı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın tahsis ettiği otobüsle Balıkesir'de düzenlenen 1’inci Ayvalık Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası’na giden ve şampiyon olarak dönen SiyahBeyazlı Aydın Masterlar takımı, Başkan Özakcan’a çiçek vererek sağladığı otobüs desteğinden dolayı teşekkür etti.

        Düzenlenen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özakcan, ”Masterlar takımımız Aydın’ımızı en iyi şekilde temsil etti. Başarılarından dolayı çok mutlu oldum ve gururlandım. Emeği geçen tüm arkadaşları canı gönülden kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa