Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke Cafer Efe Mesleki Teknik Anadolu Lisesi gerçekleştirdikleri projeyle yaşlılara el uzatıyor. “Öğrenciler Ailelerle Buluşuyor” Projesi, okulun koordinatör Müdür Yardımcısı Havva Zeybek Şentaş rehberliğinde gerçekleşiyor.

        Proje kapsamında Cafer Efe Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin de bulunduğu Kemalpaşa Mahallesi’nde bulunan 7585 yaş aralığındaki yaşlı ve özellikle yardıma muhtaç vatandaşlar tespit edildi. Projede yer alan öğrenciler ziyaret ettikleri evlerde temizlik, saç kesimi, manikür gibi hizmetlerin yanında yemek ve giysi tamiri de yaptılar. Proje el uzatılan yaşlılar tarafından memnuniyetle karşılanırken; öğrenciler okulda eğitimini gördükleri alanların sahada uygulama eğitimini de görmüş oldu.

        Proje koordinatörü Havva Zeybek Şentaş; “Bizleri evlerinde misafir eden mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyoruz. Hayır duaları bizlere yeter. Öğrencilerimizin en büyük kazanımı ve aldıkları en büyük ders empati” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa