Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Nazilli Belediye Başkanı haluk Alıcık, Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

        İlçe teşkilatının kapalı olduğu 8 aylık dönemde Türkiye’nin bekası için çalışmaya devam ettiklerini, bundan sonraki süreçte de partinin en iyi yerde olması için yılmadan mücadele edeceklerini vurgulayan Alıcık, yeni yönetime başarılar diledi.

        Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen tanışma kahvaltısına katıldı.

        Hangar Kafe&Restoran’da gerçekleştirilen programda konuşan MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, davetlilere teşekkür edip Ramazanlarını kutladı.

        Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Alıcık, “Nazilli Belediyesi, ülkü ocakları, sivil toplum kuruşları ile birlikte, teşkilatımızın kapalı olduğu dönemde bile ilçemizde çalışmaya devam ettik. Partinin en güzel yerde olması için hep birlikte mücadele edeceğiz. Nazillimiz ve ülkemiz için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa