Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’ın Nazilli İlçesinde cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen bir kişi kiraladığı evin balkonunda ölü bulundu. Yan balkondaki gürültüye bakan komşuları tarafından ihbar edilen olayla ilgili başlatılan soruşturmada şahsın ölüm nedeni araştırılıyor.

        Edinilen bilgiye göre olay Şirinevler Mahallesi 291 sokak 12 numarada meydana geldi. Saat 15.00 sıralarında 112 sağlık ve 155 Polis İhbar hattına gelen ihbarla olay yerine gelen ekipler balkonda yatar vaziyette buldukları şahsın öldüğünü belirledi. Yapılan ilk incelemede isminin Cuma Şahin olduğu öğrenilen şahsın cesedi olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cenaze aracına konularak Nazilli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Malatya nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen şahsın yakınlarına ulaşılamadı. Yaklaşık 10 gün önce bir suçtan dolayı yakalandığı öğrenilen şahsın Nazilli açık cezaevinde kaldığı ve 23 gün önce serbest kaldıktan sonra adı geçen adresteki evi kiraladığı öğrenildi.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı, cesedin ise ilk incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa