Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuşadası’nda sabah saatlerinde yaklaşık iki saat devam eden kuvvetli fırtına ve sağanak yağmur, ilçenin turistik çarşılarında maddi zarara neden oldu.

        Sağanak yağmur nedeniyle Orient ve Grand Bazaar ile Barbaros Bulvarı’nda birçok iş yerini su basarken, su baskınları nedeniyle kaldırım taşları yerlerinden söküldü. Esnaf kendi imkanlarıyla iş yerlerine dolan suları boşaltmaya çalıştı.

        Bu arada, yağmurun dinmesinin ardından Kuşadası’ndaki sağanak yağmur sonucu meydana gelen su baskınlarının etkileri de ortaya çıkmaya başladı. Kuşadası şehir merkezi ile siteler bölgesi ve Davutlar ve Güzelçamlı’da birçok ev ve iş yerini su bastı. KuşadasıSelçukSöke karayolunda asfalt yollarda çatlaklar meydana gelirken, şehir merkezindeki asfalt ve parke taş yollar da bozuldu. Birçok araç yolda kalırken, çevre yolu yağmur nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa