Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’ın Koçarlı İlçesi’nde 1946 yılında inşa edilen Merkez Köprüsü’nde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı yol Şube ekipleri tarafından çalışmalara başlandı.

        Koçarlı İlçesi’nin Yenimahalle, Ortamahalle, Atatürk Mahallesi, Gündoğan Mahallesi başta olmak üzere birçok mahallesini birbirine bağlayan Merkez Köprüsü’nde oluşan çökmeler üzerine bu durumdan şikayetçi olan vatandaşların talebi üzerine mahalle muhtarları dilekçe hazırlayarak taleplerini Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne sundu. Dilekçeyi kısa sürede değerlendiren ve Başkan Özlem Çerçioğlu’nun da onayını alan Fen İşleri Daire Başkanlığı 1946 yılından bu yana hizmet veren Merkez Köprüsü için harekete geçti.72 yıllık köprüde oluşan tahribatlara müdahale eden Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını son hızla sürdürüyor.

        Mahalle muhtarları olarak verdikleri dilekçenin bu kadar çabuk değerlendirilmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Yenimahalle Muhtarı Yahya Sarıöz, “Verdiğimiz dilekçelerin sonucu bizleri çok mutlu etti. Bu köprü bizim merkezimiz. Yakın zamanlarda festivallerimiz, etkinliklerimiz olacak. Araçlarımız ve yayalarımız için köprümüz harika oluyor gerçekten. Özlem Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

        Orta Mahalle Muhtarı Erkan Sakallı ise “Köprümüz çok eskiydi. Tehlike saçıyordu, bazı çökmeler olmuştu. Vatandaşımız korkuyorlardı. Şimdi ise Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz en baştan köprümüzü yapıyorlar. Tüm Koçarlı olarak Özlem başkanımızı çok seviyoruz. Kendisine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa