Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke Ticaret Odası ile Bolu Ticaret ve Sanayi Odası arasında kardeş oda protokolü imzalandı.

        Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar'ı makamında ziyaret etti.

        Söke Ticaret Odası Başkanı Sakalar, ticari ve dostluk ilişkilerini iki şehir arasında geliştirmek için kardeş oda protokolü imzaladıklarını belirterek, özellikle genç girişimcilerinin işbirliğiyle önemli ekonomik faydalar sağlamayı planladıklarını bildirdi.

        Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alemdar ise Türkiye'nin önünde çok güzel bir gelecek olduğunu düşündüklerini dile getirerek, "Pandemi sonrasında hepimiz ekonomik sorunlar yaşıyoruz. Kâr ve idame konusunda sorunlar yaşıyoruz elbette. Bu süreci nasıl yönetebiliriz konusunda sürekli diyalog içinde olacağız. Genç girişimciler konusunda güzel bir enerji yakaladık. Başkanımla onu da konuştuk. Genç girişimcilerimizle başkanımızı da tanıştıracağız. Biz şu andaki misyonumuzu tamamlayarak bayrağı kendilerine teslim edeceğiz. Bu toplantının her iki odaya hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

        Tekin ile Kara, konuşmaların ardından kardeş oda protokolüne imza attı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa