Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Ege Port Limanı'na demirleyen kruvaziyerlerle 2 günde 11 bin 778 turistin ağırlandığı belirtildi.

        Ege Port Limanı'ndan yapılan açıklamada, dün ve bugün limana demirleyen Panama ve Bahama bayraklı 6 kruvaziyerle çoğunluğu ABD vatandaşı turistlerin ilçeye geldiği belirtildi.

        Açıklamada, bu gemilerle ilçeye gelen toplam 11 bin 778 turistin turlarla İzmir'in Selçuk ilçesindeki Efes Antik Kenti ve Meryem Ana Evi'ni ziyaret ettiği, kent merkezinde vakit geçirdiği kaydedildi.

        Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen limanın Genel Müdürü Aziz Güngör, kruvaziyer turizminde Akdeniz'in önde gelen limanları arasında yer alan Kuşadası'nın hareketli bir sezon geçirdiğini belirterek, gelecek yıl için de umutlu olduklarını vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa