Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Aydın'ın Çine ilçesinde AK Parti'ye katılan 400 kişiye rozetleri takıldı.

        Çine Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, aralarında çeşitli partilerden siyasetçilerin de bulunduğu 400 kişi AK Parti'ye katıldı.

        Programda konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 16 yılda eğitim, ulaşım, ekonomi gibi birçok alanda büyük hizmetler yaptıklarını, bu başarı hikayesinin mimarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirtti.

        Muhalefet partilerinin tek derdinin Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmemesi olduğunu vurgulayan Savaş, Erdoğan'ın arkasında milletin bulunduğunu ifade etti.

        Savaş, "Cumhurbaşkanımız terörle mücadele ediyor. Bu coğrafyada 'ben de varım' diyen bir Türkiye adına mücadele ediyor. Hedefleri Türkiye'yi küçültmek ve kontrol altına almak. O hayal peşinde olanlar avucunu yalayacaklar. Büyük ve güçlü Türkiye yoluna devam edecek." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa