Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Aydın'ın Efeler ilçesinde bir ecza deposunda çıkan ve 8 kişinin etkilendiği yangının elektrik panosundan çıkmış olabileceği bildirildi.

        Girne Mahallesi'ndeki ecza deposunda gece saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangının söndürülmesinin ardından Aydın Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri ile Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli çalışma başlattı.

        Ekiplerin yaptığı ilk incelemede yangının elektrik panosundan kaynaklanmış olabileceği belirtildi.

        Yangında depodaki ilaçların büyük bölümünün zarar gördüğü görüldü.

        Aydın İtfaiyesi Yangın Önleme Şube Müdürü Murat Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 12 araç ve 45 personelle müdahale ettikleri yangının ciddi boyutlara ulaştığını belirtti.

        Aktaş, "Ciddi hasar oluşmuş. Olay yeri inceleme ekibiyle yangının çıkış sebebini araştırıyoruz. İlk verilere göre elektrik panosundan çıktığını tahmin ediyoruz." dedi.

        Öte yandan yangında dumandan etkilenen ve tedavi altına alınan 8 kişi de taburcu edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa