Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde uyuşturucu sattığı belirlenen suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

        Aydın İl Jandarma Komutanlığı ve Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, uyuşturucu sattığı belirlenen suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Kuşadası'ndaki 3 ayrı adrese yapılan baskınlarda suç örgütü lideri E.P.'nin de aralarında bulunduğu 4 şüpheli, gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerindeki aramalarda 88 gram metamfetamin, ruhsatsız 9 mm çapında 1 tabanca, mekanizması olmayan 1 tabanca, 1 hassas terazi, bir miktar nakit para, 3 uyuşturucu içmekte kullanılan aparat, suçta kullanıldığı değerlendirilen 4 cep telefonu, muhtelif miktarda ambalaj poşeti ve 1 ajanda ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen E.P., Ö.K. ve Y.A. tutuklandı, diğer şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa