Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN´inKemalpaşa ilçesinde etkili fırtınada Karadeniz Sahil Yolu'na ulaşan dalgalar nedeniyle oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşattı. Dalgaların ulaştığı sahil yolunda, suyun bir aracın içine girme anları da cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

        Doğu Karadeniz´de dün gece başlayan ve devam eden etkili fırtına nedeniyle Karadeniz´in kıyı şeridindeki kentlerde metrelerce yükseklikte dalgalar oluştu. Artvin´in Kemalpaşa ve Hopa ilçelerinde sahiline vuran dalgalar, kıyıyı aşarak Karadeniz Sahil Yolu´na ulaştı. Yer yer su birikintileri ve göllenmelerin oluştuğu yolda sürücüler zor anlar yaşadı. Boyu 4 metreye ulaşan dalgaların taşıdığı su, sahil yolunda seyir halinde bir aracın açık olan camından içeriye girdi. Bu anlar araç içindekilerce cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

        SÜRÜCÜLERE UYARI 

        Bölgede birçok noktada ulaşım aksarken; yetkililer, sürücülere Hopa-Kemalpaşa yolunu kullanmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Artvin İlçeleri
        Tüm Artvin Haberleri
         Artvin

        Artvin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa