Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gezi turları kapsamında Ardahan'a gelen tur kafilelerine, kentin tarihi ve turistik yerleri gezdiriliyor.

        İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün çalışmaları dahilinde kenti gezmeye ve görmeye gelenler, rehberler eşliğinde şehri tanıma fırsatı buluyor.

        İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Dede, gazetecilere, Ardahan'ın birçok alanda önemli potansiyele sahip olduğunu, bunu değerlendirmek istediklerini söyledi.

        Ardahan'ı ziyaret edenlerin bir daha gelmelerini sağlamak adına çalıştıklarını dile getiren Dede, "Yeni yıla, yani 2024'e Ardahan'da girmek isteyenler oldu. Onları boş bırakmadık. Onlara zaman ayırıp, kentimizin tarihi ve turistik yerlerini gezdirdik. Buna bizzat ben eşlik ettim." dedi.

        Kafilelere, Çıldır Gölü, Ardahan Kalesi, Tarihi Kongre Binası, Damal Bebek üretim atölyeleri ve diğer yerler gezdirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa