Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye'nin Gürcistan sınırındaki Türkgözü Gümrük Kapısı'nda tırların güvenli geçmesi amacıyla monitör sistemi kuruluyor.

        Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, AA muhabirine, Türkgözü Gümrük Kapısı'nda Ticaret Bakanlığınca, kapının güvenliğine yönelik çalışmaların sürdüğünü söyledi.

        Türkgözü'nde güvenli giriş çıkışın yapılması için tır geçişlerine monitör kurulumuna başlandığını belirten Demirci, şunları kaydetti:

        "Bu çalışma Çıldır-Aktaş Gümrük kapısında olduğu gibi bir süre önce de Sarp Gümrük Kapısı'nda yapıldı. Şimdi ise modernizasyonu gerçekleştirilen Türkgözü kapımızda yapılmaya başlandı. Çalışma ile tırların altı daha sağlıklı görüntülenmiş olacak. Tır üstünden geçtiğinde alt kısmını görebilmeyi sağlıyor. Dolayısıyla kapıda kaçakçılığı önlemeye yönelik bir çalışma."

        Demirci, çalışma süresince kapıda bazı aksamaların olabileceğine dikkati çekerek, "2 günlük bir çalışma olacak. Bu süre zarfında bazı aksaklıklar, giriş çıkışlarda gecikmeler olabilir. Çalışmalar tamamlandığında kapımız daha güvenli olacak." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa