Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ardahan'da ahırdan büyükbaş hayvanları atlarıyla kaçıran 3 hırsız, jandarmanın dron ile kendilerini takip ettiğini fark edince hayvanları bırakıp kaçtı.

        Merkeze bağlı Tepesuyu köyünde yaşayan Gökmen Güzel, ahırın kapısındaki kilidi kırıp içeri giren hırsızların 6 büyükbaş hayvanını çaldığını fark edince, durumu jandarmaya bildirdi.

        Şüphelilerin kaçış istikametine yönelik çalışma başlatan jandarma, dron kullandıkları operasyonda şüphelilerin atlı olduğunu belirledi.

        Dron ile bir süre takip edildiklerini anlayan hırsızlar, çaldıkları hayvanları farklı noktalara bırakıp kaçtı.

        Jandarmanın hızlı ve titiz çalışması sonucunda, 3'ü köye 7 kilometre uzaklıktaki Çamlıçatak yaylasında, diğerleri ise köy ile Ardahan arasındaki dere yatağında bulunan hayvanlar, sahibine teslim edildi.

        Jandarma, zanlıların yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

        Hayvanların sahibi Güzel, AA muhabirine, hayvanlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Jandarmadan Allah razı olsun, ben haber vermekte hızlı davrandım, jandarma da gerekeni yaptı ve hırsızlara geçit vermedi. Hayvanların bu kadar kısa sürede bulunacağını tahmin etmedim, çalındıktan 1 saat 20 dakika sonra bulunduğu haberi geldi. Jandarma dron ile hırsızları tespit etmiş." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa