Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Aslıhan Doğan kanlar içinde kaldı! Hastaneye götürüldü - Magazin haberleri

        Futbolcu Arda Turan, kısa süre önce bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Aslıhan Doğan ile evlenmişti. Doğan'ın 3 aylık hamile olduğu öğrenilmişti. Ünlü futbolcunun hamile eşine nazar değdi ve görünmez bir kaza geçirdi.

        Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre; 2.5 yıl flört ettiği ünlü futbolcu Arda Turan ile 11 Mart'ta evlenen ve bebek bekleyen Aslıhan Doğan Turan'dan kötü haber geldi. Çok kilo almamak, sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirmek için sporuna devam eden Aslıhan Doğan, görünmez bir kaza yaşadı. Pilates yaparken kafasına pilates aletinin demiri düştü. Kaşı açılan ve kanlar içinde kalan Aslıhan Doğan, apar topar Maslak'ta bir hastaneye götürüldü. Aslıhan Doğan'ın kafasına 18 dikiş atıldı.

        ARDA TURAN HEMEN HASTANEYE KOŞTU

        Kafatası MR'ı çekilip bir süre hastanede müşahade altında tutulan Aslıhan Doğan'ın, kaşının yarılması dışında daha ciddi bir şey çıkmadı. Bunun üzerine doktorlar Doğan'ı evine gönderdi. Bu arada kazayı duyar duymaz soluğu hastanede eşinin yanında alan ve üzüntüden helak olan Arda Turan, MR'ın temiz çıkmasıyla derin bir nefes aldı.

        REKLAM

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa