Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aras Bulut İynemli kafa dağıtmaya çıktı! - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Aras Bulut İynemli, önceki gece Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Bige Önal ile yollarını ayıran oyuncu, kuzenleri ve arkadaşları ile birlikte kafa dağıttı.

        • 2

          Gece yarısı mekandan ayrılan İynemli, "Bige Önal ile ayrıldınız. Konuşmak ister misiniz?" sorularına yanıt vermeden mekanın kapısına yanaştırdığı aracına binerek oradan ayrıldı.

          Aras Bulut İynemli, geçtiğimiz günlerde rol alacağı proje sebebiyle saçlarını sarıya boyatmıştı. Saç rengini de şapkasıyla gizledi.

        • 3

          "HASSAS BİR DÖNEMDEYİZ"

          7 yıldır aşk yaşadığı Aras Bulut İynemli ile geçtiğimiz haftalarda ayrılık kararı alan ve ardından evlerini de ayıran Önal, muhabirlerin konuyla alakalı sorularına yanıt vermişti.

        • 4

          Ünlü oyuncu, "Ayrıldık, hassas bir dönemdeyiz. Sizden de rica ediyorum; her zaman benim için çok önemli bir kişi... Ama olmadı, anlaşamadık" açıklamasında bulundu.

        • 5

          DOSTANE AYRILIK

          Aras Bulut İynemli-Bige Önal çifti, ilişkilerini yeniden sonlandırmıştı. İkili, önceki yaz kısa bir ayrılık süreci yaşadıktan sonra aşklarına bir şans daha vermişti. Ancak ikiliden yine ayrılık haberi gelmişti.

          İddia edildiği gibi; çiftin tartışma nedeniyle ayrılmadığı aksine ilişkilerini dostça sonlandırdığı öğrenilmişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa