Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim AÖF sınav sonuçları bugün mü açıklanıyor? AÖF sonuçları sorgulama

        AÖF sonuçları için öğrencilerin bekleyişi sürüyor. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nde (AÖF) eğitim gören binlerce öğrenci, final sınavının ardından sonuçlarıbeklemeye başladı. Öğrenciler, internet üzerinde sonuçların açıklanıp açıklanmadığını takip etmek için sık sık "AÖF sonuçları" ve "AÖF final sınavı sonuçları" aramalarını yapıyor. Peki AÖFsonuçları tarihi belli mi? AÖF sınav sonuçları bugün mü açıklanacak? İşte detaylar.

        AÖF SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

        AÖF sonuçları,13-14 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 1. dönem final sınavlarının ardından öğrenciler tarafından bekleniyor. Binlerce öğrencinin beklediği final sınavı sonuçlarıiçin nefesler tutuldu.

        REKLAM

        Anadolu Üniversitesi'nden sınav sonuçlarıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak tahminlere göre sınav sonuçları en geç ay sonunda erişime açılacak ve binlerce öğrenci AÖF final sınavı sonuçlarını görüntüleyebilecek.

        AÖF SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

        AÖF sonuçlarını bekleyen binlerce öğrenci,bir yandan da sınav sonuçlarının nereden görüntüleneceğini araştırıyor. AÖF sınav sonuçları, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) internet sitesi üzerinden erişime açılacak.

        Öğrenciler, AÖF sınav sonuçlarınısisteme öğrenci girişi yaparak öğrenebilir. Açık Öğretim Fakültesi'nin öğrenci otomasyonuna T.C. Kimlik Numarası ve öğrenci şifresiyle giriş yapan öğrenciler, sonuçları görüntüleyebilecek.

        AÖF ÖĞRENCİ OTOMASYONU İÇİN TIKLAYIN

        AÖF SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL YAPILIR?

        Öğrenci, sınav sonuçlarının ilan edildiği tarihten itibaren üç iş günü içinde sınav sonuçlarına itiraz edebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

        REKLAM

        İtirazlar Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği birimine dilekçe göndererek veya aofbilgi@anadolu.edu.tr adresine e-posta göndererek yapılabilir.

        AÖF SINAV TARİHLERİ (2017-2018)

        SINAV TÜRÜ SINAV TARİHLERİ
        Güz Dönemi Ara Sınavı 25 - 26 Kasım 2017
        Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 13 - 14 Ocak 2018
        Bahar Dönemi Ara Sınavı 14 - 15 Nisan 2018
        Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 02 - 03 Haziran 2018
        2017-2018 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı 21 Temmuz 2018
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa