Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim AÖF soru ve cevapları yayınlandı! AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

        Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri, geride bıraktığımız hafta sonunda Bahar Dönemi vize sınavlarına katıldı ve AÖF'te Bahar Dönemi vize süreci tamamlandı. Sınavlar sonrasında öğrenciler sınavdan aldıkları notların ne zaman belli olacağını da araştırmaya başladı.Öte yandan AÖF soru ve cevapları erişime açıldı. İşte detaylar...

        AÖF SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI

        14-15 Nisan tarihlerinde yapılan AÖF sınavları sonrasında, sınavda işaretledikleri cevapların doğruluğunu kontrol etmek isteyen öğrenciler de bir yandan soru ve cevapların yayınlanmasını bekliyordu. Soru ve cevaplar Anadolu Üniversitesi tarafından bugün itibarıyla yayınlandı. Öğrenciler, eKampüs'e giriş yaparak AÖF sorularını ve cevaplarını görüntüleyebilecek.

        AÖF SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Anadolu Üniversitesi, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada AÖF soru ve cevaplarının yayınlandığını açıkladı. Atılan tweet'te "Bahar Dönemi Ara Sınav sorularınıza https://ekampus.anadolu.edu.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz." denildi.

        AÖF SINAV SONUÇLARI TARİHİ BELLİ Mİ?

        İki oturumda yapılan AÖF sınavları sonrasında öğrenciler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi öğrenmek için araştırma yapmaya başladı.

        Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin bir açıklama yapılmazken, bir önceki sınav sonuçlarının açıklandığı tarihe bakılırsa, tahminlere göre 15 gün içerisinde AÖF sınav sonuçları erişime açılacak ve öğrenciler sınavdan aldığı notu görüntüleyebilecek.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa