Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim AÖF kayıt tarihleri! AÖF kayıt yenileme ne zaman? (2017) AÖF Dikey Geçiş ve Yatay Geçiş!

        Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde yapmak isteyen binlerce öğrenci, merakla AÖF kayıt tarihlerini ve aynı zamanda AÖF kayıt yenileme tarihlerini araştırıyor. Konuyla ilgili tüm tarih detayları ise AÖF'ün internet sitesinden açıklandı. Peki AÖF kayıt yenileme ne zaman? AÖF kayıtları ne zaman başlıyor?

        AÖF KAYIT VE KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

        Anadolu Üniversitesi bünyesinde eğitim almak isteyen öğrencilerin ve üniversite adaylarının büyük merakla beklediği Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt tarihleri, AÖF'ün internet sitesi üzerinden geçtiğimiz günlerde duyuruldu. İşte Andolu Üniversitesi AÖF kayıt tarihleri ve kayıt yenileme tarihi...

        AÖF RESMİ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

        AÖF - İKİNCİ ÜNİVERSİTE

        Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemine göre eğitim-öğretim yapan fakülteler dışında yükseköğretim programında kayıtlı öğrenciler açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıt yapılarak Anadolu Üniversitesi bünyesinde İkinci Üniversite eğitimi alınmaktadır.

        REKLAM

        Anadolu Üniversitesi AÖF İkinci Üniversite kayıt tarihi: 5 Eylül 2017 - 6 Ekim 2017

        AÖF - YATAY GEÇİŞ

        Yatay geçiş kapsamında Açıköğretim, İktisar ve İşletme Fakültelerinden birine kayıt olmaya hak kazanan öğrenciler, kayıtlarını gerçekleştirerek Anadolu Üniversitesi bünyesindeYatay Geçiş yaparak eğitimalabilirler.

        Anadolu Üniversitesi AÖFYatay Geçiş kayıt tarihi: 12 Eylül 2017 - 15 Eylül 2017 (sona erdi)

        AÖF - SAĞLIK LİSANS TAMAMLAMA

        Açıköğretim Fakültesi Sağlık Lisans Tamamlama bölümlerine YÖK tarafından yerleştirilen adaylar, başvuru tarihleri arasında kayıtlarını gerçekleştirerek Anadolu Üniversitesi bünyesinde sağlık lisanslarını tamamlayabilirler.

        Anadolu Üniversitesi AÖFSağlık Lisans Tamamlama kayıt tarihi: 18 Eylül 2017 - 25 Eylül 2017

        AÖF - ÖSYS YENİ KAYIT

        ÖSYS ile Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinden birine yerleştirilenler, ANADOLUYÖS ile kayıt hakkı kazananlar ve orta öğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınavına girecek adaylar kayıtlarını yaparak Anadolu Üniversitesinde eğitim görebilirler.

        Anadolu Üniversitesi AÖFÖSYS Yeni Kayıt tarihi: 19 Eylül 2017 - 25 Eylül 2017

        AÖF - KAYIT YENİLEME

        Anadolu Üniversitesi'nde Açıköğretim, İktisat veya İşletme fakültelerinde kayıtlı olan öğrencilerin kayıtlarını yenilemeleri için kayıt yenileme tarihinde ders ekle-sil işlemlerini tamamlayarak Güz Dönemi için eğitimlerini sürdürebilirler.

        Anadolu Üniversitesi AÖFKayıt Yenileme tarihi: 26 Eylül 2017 - 6 Ekim 2017

        AÖF - DİKEY GEÇİŞ

        ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavı (DGS)'na katılan adaylar, tercihlerini gerçekleştirdikten sonra Anadolu Üniversitesi bünyesinde bir programa yerleştirildiyse, Anadolu Üniversitesi'ne kayıt işlemlerini gerçekleştirebilir ve eğitimine başlayabilir.

        Anadolu Üniversitesi AÖFDikey Geçiş kayıt tarihi: 25 Eylül 2017

        AÖF - YATAY GEÇİŞ

        Yatay Geçiş kapsamında Anadolu Üniversitesi'nin Açıköğretim, İşletme veya İktisat Fakültelerinden birine kayıt yaptırma hakkı kazanan öğrenciler, başvurularını yaparak Anadolu Üniversitesi için kayıt işlemlerinibaşlatmış olacaktır.

        Anadolu Üniversitesi AÖFYatay Geçiş kayıt tarihi: 12 Eylül 2017 - 15 Eylül 2017 (sona erdi)

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa