Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AÖF 2023 - 2024 KAYIT TARİHİ| AÖF kayıt süreci devam ediyor! 2023 - 2024 AÖF kayıt yenileme tarihleri
        • 1

          Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF yeni dönemine kayıt yaptıracak açıköğretim fakültesi kayıt süreci devam ediyor. AÖF 2023 - 2024 kayıt yenileme tarihi Anadolu Üniversitesi tarafından açıklandı. Peki, AÖF İktisat ve İşletme Fakülteleri kayıt yenieme tarihleri ne zaman? İşte merak edilen tarihler...

        • 2

          AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

          2023-2024 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine başvuru tarihleri, 21 Ağustos 2023 Pazartesi günü saat 10:00’da başlayıp, 16 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 17:00’de sona erecektir.

          AÖF ONLINE KAYIT İÇİN TIKLAYIN

        • 3

          Başvuru ve Kayıt işlemleri yukarıda belirtilen adresten yapılacaktır.

          T.C. Kimlik numarası ve YU numarası (98 ve 99 ile başlayan yabancı kimlik numarası) olan adaylar e-devlet şifresi ile giriş yapacaklardır.Yabancı uyruklu öğrenciler “Yabancı Uyruklu Giriş” linkinden e-mail adresi ve şifre ile giriş yapacaklardır. Giriş için gerekli olan şifre öğrencinin başvuru sırasında vermiş olduğu e-mail adresine gönderilmiştir.

          ANADOLUYÖS Kapsamında Kayıt Yaptıracak Adaylar İçin Belgeler, ANADOLUYÖS kapsamında kayıt yaptıracak adayların aşağıda belirtilen belgeleri başvuru sırasında sisteme yüklemeleri ve kayıt tarihleri içinde yüklenen belgelerin aslı ile AÖF Bürosuna başvurması gerekmektedir.

        • 4

          Pasaport/T.C. Kimlik Kartı/Nüfus Cüzdanı/Mavi Kart (MERNİS bilgisine ulaşılamayan adaylar)İkametgâh İzni Belgesi (T.C. veya uyruğundan biri T.C. olan çift uyruklu adaylar “çoklu vatandaşlık nüfus kayıt örneği” eklemelidir.)Lise Diplomasının aslıLise Diploması Denklik Belgesi

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa