Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Antalyaspor otobüsüne taşlı saldırı - Bitexen Antalyaspor Haberleri
        • 1

          Süper Lig ekibi Antalyaspor'da saldırı şoku yaşandı. Akhisarspor'la oynadıkları maçtan dönen kafileye, Denizli'de kırmızı ışıkta beklerken bir grup taraftar taşla saldırarak, otobüsün camlarını indirdi.

        • 2

          Takım kaptanı Zeki Yıldırım olayı şu sözlerle anlattı:

        • 3

          “İlk olarak arka camı indirdiler, ben hayatımda böyle büyük bir taş görmedim.

        • 4

          Taş yağmuruna yakalandık. Ne olduğunu anlamadık. Ben bir kişi gördüm ama kaç kişilerdi bilmiyorum. Ufak tefek yaralananlar oldu. Ölümden döndük."

        • 5

          Antalyasporlu Musa Nizam ise sosyal medya hesabından şu sözlerle tepki gösterdi: "Akhisar maçı dönüşünde Denizli'de bu taşı atan şerefsizler ne düşündü acaba?"

        • 6

          Antalyaspor Kulübü, yapılan saldırının ardından yazılı bir açıklama paylaştı. Kırmızı-Beyazlı kulüp yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

        • 7

          "Antalyasporumuzun deplasmanda oynadığı Akhisar maçı sonrası, takımımızı Antalya’ya getiren kafile otobüsümüz, Denizli’de saldırıya uğramıştır.

        • 8

          Gece saat 20.45 sıralarında Denizli şehir merkezine giren kafile otobüsümüz, kırmızı ışıkta durduğu sırada sayıları belirlenemeyen saldırganlar tarafından sert cisimlerle saldırıya uğramıştır. Saldırı sonucunda kafile otobüsümüzün en arkadaki camıyla, arka bölümdeki sağ ve sol yanlardaki camlar kırılmıştır. Taşlar, futbolcularımızın oturduğu arka bölüme isabet etmesine rağmen büyük bir şans eseri yaralanan olmamıştır.

        • 9

          Kafile otobüsümüz yaklaşık 2 kilometre ileride güvenli bir yere geldikten sonra polisi aramıştır. Kafile otobüsümüzün bulunduğu yere gelen polis ekipleri, hasarı görüntüleyip, tutanak tutmuştur. Kafile otobüsümüz, polis ekipleri eşliğinde çıkış yaptı. Kulüp Genel Müdürümüz Adem Kart ile Profesyonel Takım Menajerimiz Cem Deda emniyet yetkilileriyle görüşerek arkadan gelen taraftar gruplarımız için de önlem alınmasını talep etmiştir."

        • 10

          Denizlispor Kulübü, Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un otobüsüne Denizli'de yapılan taşlı saldırının kulüple ilgisinin bulunmadığını açıkladı.

          Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, akşam saatlerinde deplasmanda oynanan Teleset Mobilya Akhisarspor maçının ardından Antalyaspor otobüsünün, Denizli'de saldırıya uğramasının Denizlispor yönetimini ve camiasını derinden üzdüğü belirtildi.

        • 11

          Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

          "Bu akşam saatlerinde yaşanan üzücü olayla ilgili olarak öncelikle Antalyaspor kafilesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Olayın Denizlispor Kulübü ile bir ilgisi bulunmadığını belirtiriz. Kendini bilmez birkaç şahsın gerçekleştirdiği bu kabul edilemez olayı esefle kınıyor, bu zihniyete sahip kişilerin Denizlispor taraftarı olamayacağını bilmenizi istiyoruz. Denizli Emniyet Müdürlüğümüzün bu kabul edilemez eylemi gerçekleştiren şahısları ivedi bir şekilde bulup, gereken işlemleri yapacağından eminiz."

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa