Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’da 23 yıldır fotoğrafçılık sektöründen hizmet veren Yılmaz Çamkesen tarafından farklı zamanlarda oluşturulan fotoğraflar “Hayata Bıraktığı İzler" portre fotoğraf sergisiyle sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

        Antalya’da 1995 yılında mesleğe fotoğrafçılık alanında başlayan Yılmaz Çamkesen, başta portre olmak üzere, reklam, moda gibi birçok branşta çalışmaları bulundu. Portre fotoğraflarında kendine özgü bakış açısı ile fark oluşturan Çamkesen, birçok tanınmış simanın tercih ettiği portre fotoğrafçısı olarak biliniyor. Yılmaz Çamkesen, mesleki hayatında farklı zamanlarda oluşturduğu eserlerini 26 hazirandan başlayıp 15 temmuza kadar devam edecek olan ‘’Işığın Hayata Bıraktığı İzler‘’ adlı kişisel portre fotoğraf sergisiyle sanat severlerin beğenisine sunacak. Antalya Agora AVM’de gerçekleşecek olan sergi, yirmi gün süreyle ziyaretçilere açık olacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa