Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEŞİKTAŞ'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, futbolu bıraktıktan sonra müziğe başladığını ve DJ performansı sunduğunu belirterek, "Dünya Kupası'nı takip etmiyorum. Çok işim var. Fransa'yı destekliyorum" dedi.

        Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen, eski futbolcu Pascal Nouma, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki otelde yerliyabancı tatilcilere DJ performansı sundu. 'Pascal Nouma'yla 4 mevsim parti' adlı etkinlikte çaldığı hareketli parçalarla tatilcileri coşturan Nouma, kendisine uzatılan cep telefonlarıyla özçekim de yaptı. Nouma'nın 90 dakika süren şovu sırasında tatilcilerin üzerine yapay kar yağdırıldı.

        'FRANSA'YI DESTEKLİYORUM'

        Etkinlikten önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Pascal Nouma, yaz mevsiminin başladığını belirterek, "Dünya Kupası'nı takip etmiyorum. Takımların durumunu gerçekten bilmiyorum. Çok işim var şimdi. Yaz başladı, benim çok fazla DJ performansı işim var. O yüzden Dünya Kupası'nı takip etmiyorum. Tabi ki ben Fransız´ım. Türkiye de Dünya Kupası'na katılmıyor. Fransa'yı destekliyorum" diye konuştu. 

        'MÜZİK, FUTBOLA GÖRE DAHA KOLAY'

        Futbolu bıraktıktan sonra kariyerine müzikle devam ettiğini kaydeden Nouma, "Benim için şu anda müzik, futboldan daha önemli. 3233 yaşında futbolu bıraktığımdan bu yana uzun zamandır müziğin içindeyim. Müziği çok seviyorum. Neden bilmiyorum ama öyle. Eğlenceli DJ performans yapıyorum. Futbol benim için genetik gibi. Babam eski futbolcu, ben futbolcuyum, şimdi de oğlum futbola başlıyor; ama müzik futbola göre daha kolay" dedi. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa