Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Belediyesi’nin hizmete açtığı Mimar Sinan Kongre Merkezi (MSKM), Ramazan Bayramı’nın 2. günü seçim mitingi için Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırladı.

        Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayan Mimar Sinan Kongre Merkezi, aynı gün önemli buluşmalara da ev sahipliği yaptı. 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel’in kardeşi Şevket Demirel’in kızları Nihan Demirel Atasagun ile Neslihan Demirel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Eğitime önemli katkılarda bulunan hayırsever iş adamı Mustafa Yılmaz’ın aracığıyla bir araya gelen Demirel kardeşler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa